Campanii Google Ads si PPC

Atunci când oamenii folosesc denumirea brandului în calitate de verb, este remarcabil. – Meg Whitman

Daca iti doresti sa realizezi campanii PPC de succes prin care sa iei fata competitorilor tai pe Google Ads sau Facebook Ads, ai venit la locul potrivit. Ce oferim noi in aceste directii, mai precis in management-ul campaniilor PPC, precum si managementul campaniilor Google Ads, sunt servicii de calitate. Vom reusit sa iti marim numarul de clienti cu un procent semnficiativ daca apelezi la noi pentru organizarea si buna functionare a acestor tipuri de campanii.

PPC este abrevierea sintagmei Pay Per Click. Acest tip de campanie este o deschizatoare de usi referitor la cladirea unui brand de success, oferind oportunitati de-a dreptul uimitoare pe care le poti folosi in constructia brandului tau. De asemenea prin intermediul campaniilor PPC, poti creste si procentul de vanzari directe.

Vrem campanii PPC de succes. Dar cum?

Pentru realizarea unei campanii PPC de succes, este necasar cu mult mai putin timp comparativ cu campaniile de optimizare SEO, care se vad dupa luni de zile. Acest timp ar fi destinat constructiei unui anunt atragator si intrigant, iar rasplata pentru configurarea unui astfel anunt, va fi imediata, deoarece in conditiile corecte, poate genera venituri imediate.

Pe langa aceste ore pe care le petreci cu scopul de a configura un anunt reusit, in campaniile PPC trebuie investit timp si pentru a cerceta constant piata, precum si pentru anumite procese de testare. Scopul acestor actiuni este acela de a continua sa obtii un ROI (rentabilitate a investitiei) constant si satisfacator, pe cat de mare posibil.

Campanii de Google Ads optimizate corect = bani in buzunarul tau

Noi punem accentul pe eficientizarea investitiilor pe care te hotarasti sa le faci in acest domeniu, astfel noi urmarim ca indiferent de suma pe care esti dispus sa o cheltuiesti, aceasta depinzand doar de tine, noi sa iti asiguram cel mai eficient si cel mai valoros trafic. La urma urmei, scopul companiei noastre este acela de a-ti ajuta compania ta sa iti asigure un venit, si mai mult de atat, un profit cat mai mare posibil. Noi ne dorim ca in urma rularii campaniilor PPC, tu sa obtii rezultatele asteptate si poate chiar mai bune decat atat.

Campanii de google ads de succes si nu numai…

In urma managementului asigurat de noi asupra campaniilor PPC, echipa noastra promite ca tu vei reusi sa atingi urmatoarele obiective:

  • Cresterea semnificativa a traficului pe website-ul tau

Modul nostru de cladire si de gestionare al campaniilor PPC fie ele Facebook Ads sau Google Ads, asigura o imbunatatire a traficului, fapt care va fi resimtit imediat, dispunand de acelasi buget, sau in unele cazuri, dispunand de un buget mult mai redus.

  • Obtinerea unui trafic targetat

Cantitatea nu este principalul nostru scop, deoarece noi incercam sa pastram un nivel calitativ ridicat al campaniilor pe care le initiem. Strategiile la care apelam in ceea ce priveste managementul campaniilor PPC, iti va facilita drumul spre atingerea obiectivelor de marketing pe care ti le-ai setat in planul tau de marketing initial.

  • Diminuarea pretului platit per click

Cum am mentionat anterior, scopul nostru este acela de a-ti reduce costurile astfel incat, specialistii pe care ii avem in echipele noastre, au ca target o diminuare a costurilor camapaniilor PPC, astfel incat tu sa nu mai fi nevoit sa platesti pentru lucrurile inutile aduse de acest tip de campanii. In acest fel se va obesrva o reducere semnificativa a costului per click.

  • Adoptarea unui ROI fascinant

La urma urmei, ceea ce se urmareste printr-o campanie PPC eficienta este obtinerea unui ROI excelent. De aceea echipele noastre urmaresc amplificarea numarului de clienti, in acelasi timp in care costurile se vor dimminua. Desi pare greu de realizat, specialistii nostri sunt priceputi in aducerea celor mai bune ROI-uri din campaniile PPC initiate si gestionate de ei.

Campania PPC necesita un management bazat pe o strategie bine definita inainte de startul acestei campanii, iar pentru a putea lucra in mod organizat este recomandata urmarirea unor pasi, astfel incat gestionarea campaniei PPC sa fie una cat mai eficienta.

UU

Analiza cuvintelor cheie

Mai intai de toate trebuie analizat in detaliu domeniul de activitate in care se incadreaza compania pe care o detii. Aceasta cercetare trebuie realizata in profunzime astfel incat in urma analizei sa poata fi trase niste concluzii. Concluzia de care avem nevoie in principal este decizia in privinta cuvintelor cheie pe care ar trebui sa le utilizam in campania PPC. Cuvintele cheie sunt destinate sa puna in evidenta si in cea mai buna lumina toate produsele si serviciile pe care le oferi, cu preponderenta produsele si serviciile pe care pui accentul, astfel incat in momentul in care se realizeaza interactiunea cu clientul, acesta sa fie atras imediat de compania ta.

ii

Studiul in detaliu al competitiei

Ca in orice competitie, si in campaniile PPC, inainte de initierea acesteia mai precis, trebuie condusa o analiza a competitiei pentru a putea descoperi ce strategii folosesc acestia, astfel incat strategiile abordate de compania ta in colaborare cu noi, sa le contracareze perfect pe cele ale competitorilor, dar in acelasi timp sa isi pastreze relevanta. Scopul studiului este de a schimba sensul clientilor inspre site-ul tau, astfel incat sa ii faci sa iti aleaga produsele sau serviciile in detrimentul celor oferite de competitiori. Acesta este un pas important spre succesul unei campanii PPC.

Divizarea campaniei in segmente

Arhitectura si structura campaniei influenteaza in mod direct atat numarul de clienti pe care ii atragi, precum si costurile implicate de campanie. De aceea este recomandat sa segmentezi campania in grupuri de anunturi cat mai mici din punct de vedere dimensional, continand totusi cuvinte cheie care sa aiba o relevanta ridicata pentru produsele si serviciile oferite de compania ta, pentru a putea conduce o campanie PPC eficienta.

Procesul de optimizare al paginilor

In mod constant trebuie realizata o testare a paginilor care sunt destinatii ale link-urilor pe care le promovezi prin cuvinte cheie. In urma testarii, odata ce sunt aflate deficiente ale paginilor din site-ul tau, trebuie sa apelezi la un proces de imbunatatire al acestora. Scopul optimizarii este acela de a creste rata de conversie pana la un nivel maxim. Cu ajutorul nostru vei putea cladi un set de pagini de destinatie al cuvintelor cheie utilizate, care sa aiba un impact puternic asupra utilizatorilor, prin intermediul unor tool-uri de tip call to action.

Managementul campaniei

Odata ce a fost lansata o campanie PPC, trebuie supervizata si organizata astfel incat sa isi mentina toate calitatile pe care le-am stabilit la inceput. Cu ajutorul specialistilor nostri, monitorizam campania pe tot parcursul ei astfel incat numarul de clienti sa fie in continua crestere, campania ta oferind un trafic targetat si toate acestea bazandu-se pe un cost cat mai mic, astfel incat bugetul necesar pentru campanie sa ramana la un nivel minim. In traducere libera, un ROI cat mai eficient.

Conceperea unor rapoarte de activitate

Asemanator cu orice campanie derulata, nu doar in mediul online, si pentru o campanie PPC, trebuie sa se mentina o evidenta de activitate astfel incat sa poata fi dedus, care abordare si strategie a unei campanii PPC a dat mai mult randament si care a fost mai putin eficienta. De asemenea vei dispune de aceste rapoarte pentru a putea trage concluzii de unul singur fara sa fi influentat de noi, dar te asiguram ca scopul nostru este acela de a conduce cele mai eficiente campanii PPC.

Ai deja campanii in derulare? Iti punem la dispozitie o echipa care este destinata sa evalueze campania ta PPC. Scopul acestei echipe este acela de a-ti oferi informatii despre campania pe care o derulezi deja cu privire la cateva aspecte. In primul rand iti punem la dispozitie o imagine asupra intregii campanii si nivelul la care te situezi. Putem evalua cuvintele cheie care sunt targetate de catre campania pe care o derulezi, daca rata de conversie este buna etc.

In urma analizei si evaluarii pe care o conducem, la final iti vom putea pune la dispozitie un set de rapoarte Google Analytics, care de asemenea dispun de expertiza. Expertii nostri iti vor da sfaturi pentru gestionarea campaniei PPC, astfel incat sa ii cresti eficienta.

Te ajutam sa atingi mii de potentiali clienti chiar din ziua lansarii site-ului.